Пак ли се почна старата песен на нов глас?!?! Айде сега ми обяснете колко старите Алфи са Алфи а тея след 90-та не са Алфи ,ама айде в другият раздел ,оня за безработните хора! Изтрийте я тая тема ,че получавам дежа вю и то не приятно ,МОЛЯ!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa GTV-най доброто купе от края на 90-те.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеОбъркал се рейса пич. Единственото ценно в този модел е моторът. Естествено ценният мотор не е 2.0 фиатски ТС, а 6-така от Арезе. Само зараде това може да бъде ценен този модел ( разбирай само версиите с 6 цилиндъра). Защото няма нищо ценно в носачи от чугун, коита са същите и във Фиат Типо. Това е жалката истина. Може да бъде ценен предшественика, истинското ГТВ, но не и тази кола, която ако трябва да сме честни е пообъркана още на чертожната дъска.
а slaf4u може да си купи някой по комерсиална кола от 156, че да може още повече да му отива на глупостите дето пише...Last edited by italfen; d.m.y г., 05:10.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениебратле само ще ти кажа че единия ни носач е по-ценен от всичките ти 33киsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение........
Това е човек, който е покарал някоя и друга кола, и мнението му е ценено от много хора.
.......
и цитирам дословно(по памет):
алфата е чудесен и много здрав автомобил, но за много кратко време.
мъдро-нали?sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениев едно предаване, дето потрошиха три алфи. на финала Джеръми Кларксън разказваше за алфите и алфистите, за кефа, уюта...пристрастието му към тази марка и т.н.
и цитирам дословно(по памет):
алфата е чудесен и много здрав автомобил, но за много кратко време.
мъдро-нали?
Comment
-
Всичко си зависи от сонственика.Как си поддържа колата.При липса на поддръжка дори и най-здравите марки коли се чупят.Ето това е истината можеш да попаднеш както на здрава Alfa,така и на Mazda трошка например!Казвам Mazda,щото ги водят от най-здравите марки.Ама друга си е емоцията от Alfa все пак!Alfa 145 1.4 T. Spark 97
Fiat Coupe 2.0 16v 96
Comment
-
Говорете каквото искате,но за мен ГТВ-то си е един невероятен автомобил!Купих си много добре пазена кола и пак за 20к километра вкарах една прилична сума в нея за ремонти,но дори 100 пъти да ме връщате назад във времето пак ще правя същия избор.Това е магията на Алфа в пълният и размер,а вие си чоплете колкото щете какъв Фиат е тя.Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Comment
-
Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщениеГоворете каквото искате,но за мен ГТВ-то си е един невероятен автомобил!Купих си много добре пазена кола и пак за 20к километра вкарах една прилична сума в нея за ремонти,но дори 100 пъти да ме връщате назад във времето пак ще правя същия избор.Това е магията на Алфа в пълният и размер,а вие си чоплете колкото щете какъв Фиат е тя.Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Ся че я оспамихме темата то ясно,ама защо все се хващаме за такива изказвания и се стига до велики спорове. всеки си има вкус- факт
Аз лично не харесвам визията на ГТВ но това си е мое мнение, чесно казано ако ще говорим за купета от 90-те бих избрал Супра или Корадо,ама това пак си е мое мнение
П.С. Много хора се изказват неподготвени за алфите и много от тях смениха по няколко коли докато аз си крам алфата и доста съм "разплакал" с нея
Всеки има право на вкус или на липсата на такъв.Last edited by don_pepone; d.m.y г., 00:42.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениебратле само ще ти кажа че единия ни носач е по-ценен от всичките ти 33ки
Верно ли? Ти къкъв си точно? Някакъв оценител? Господин Шваке?
Ти въобще познаваш ли си колата? Не сме братя и няма и да станем. А след като не си познаваш колата, няма как да знаеш нещо повече от мен за 33 или който и да било друг модел на Алфа, Фиат или Ланча.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеВерно ли? Ти къкъв си точно? Някакъв оценител? Господин Шваке?
Ти въобще познаваш ли си колата? Не сме братя и няма и да станем. А след като не си познаваш колата, няма как да знаеш нещо повече от мен за 33 или който и да било друг модел на Алфа, Фиат или Ланча.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеВерно ли? Ти къкъв си точно? Някакъв оценител? Господин Шваке?
Ти въобще познаваш ли си колата? Не сме братя и няма и да станем. А след като не си познаваш колата, няма как да знаеш нещо повече от мен за 33 или който и да било друг модел на Алфа, Фиат или Ланча.
И да не съм офф от темата ето ви един линк да видите колко са сгрешени ГТВ-тата
http://www.alfaromeo-online.com/foru...ux-gtv-du-net/Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПочти всичко в темата са простотии, но снимките на линка са...
И гледам, че хората там дето в подписите имат по 5 алфи са казали "респект"... Не е станала дискусия колко е грозно, сгрешено, другите модели какъв са скрап, кое е Фиат, кое е истинска Алфа и т.н...
Чудя се защо ли..?Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment